OM OSS

Luleå Distrikt

Luleå Distrikt är en partipolitiskt obunden samlingsorganisation för lokalavdelningar inom Svenska Kyrkans Unga i Luleå Stift. Vi är ungdomsorganisationen till Svenska kyrkan till dig som bor i Luleå Stift.

Luleå Distrikts huvudsakliga syfte är att skapa regionala mötesplatser för barn och unga i Luleå Stift, vilket främst sker i lägerform, och stödja lokalavdelningarna i deras arbete. Våra medlemmar är i alla åldrar, men främst barn och unga mellan 0–30 år.

VARFÖR BLI MEDLEM?

Vi tror att kristen tro kan vara så mycket mer än att bara gå till kyrkan på söndagar. Tillsammans med andra unga skapar vi gemenskap och minnen för livet, kanske på något av våra event? Dessutom verkar vi för att barn och unga ska kunna påverka Svenska kyrkan. Ett medlemskap är kostnadsfritt, och hjälper oss att finansiera vår verksamhet.

STYRELSEN

Elliot Bäck

Ordförande

Albin Vidmark

Vice ordförande

Elsa Kruukka

Ledamot

Felicia Enberg

Ledamot

Jonatan Widmark

Ledamot

Matilda Lundholm

Ledamot

Hela styrelsen

❤️

Valberedningen

Valberedningens uppgift är att förbereda valen som sker under DÅM genom att hitta och intervjua lämpliga kandidater till styrelsen. Är du intresserad av att sitta med i Distriktsstyrelsen? Skulle du vilja att någon kom och pratade om vad Svenska Kyrkans Unga är på en av era träffar i församlingen? Eller tycker du bara det är intressant att veta vad det är som händer i distriktet?

Kontakta då Valberedningen eller Distriktsstyrelsen!

Du kontaktar valberedningen på valberedning@skululea.se, och styrelsen på info@skululea.se

Vill du kontakta oss?

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Kontaktinformation

Adress

C/o Luleå Stift – Stiftskansliet

Stationsgatan 40, 972 32 Luleå

Mailadress

info@skululea.se

Följ oss

Rulla till toppen