17 november, 2015

Biskopens Buckla

Biskopens Buckla är en innebandyturnering/mötesplats för unga människor i alla åldrar. Där samlas cirka 150-200 ungdomar från hela distriktet för att tillsammans spela innebandy, umgås, sjunga, leka och klä ut sig.

Biskopens Buckla är inte bara ett spel, utan det finns mycket mer att göra. Och kom ihåg att det viktigaste inte är att vinna utan att ha roligt!

Det ärofyllda priset som alla lagen tävlar om är Bucklan, en vacker och glamorös plåtbit som biskopen själv varje år bucklar till med en hammare.

I februari sker nästa Biskopens buckla i Lycksele så gör er redo för nästa drabbning!

Biskopens Buckla 2017

Nu är det dags igen för årets upplaga av
Biskopens Buckla.
Helgen den 21-23 februari träffas vi i Lycksele för att spela
innebandy och lära känna nya människor.
Bucklan är så mycket mer än innebandy! Det är kämpaglöd, gemenskap, samtal, gudstjänst.
Häng med på en helg fylld av skratt och innebandy Kommer det att bli din lokalavdelning som vinner bucklan denna gång?

Vi spelar för att ha roligt. Ett lag/lokalavdelning. Fler lag i
mån av plats. Regler och övriga förutsättningar skickas ut
efter anmälan.t.

>
Kom även ihåg att använda lägrets hashtag #bucklan2020 och dela när vår biskop Åsa slår bucklan. Kanske det blir er lokalavdelning som får ta del av det åtråvärda priset?

Priset för lägret kommer max ligga på 500 kr för våra medlemmar och max 600 kr för icke-medlemmar, och kom ihåg att ifall du inte är medlem så kan du inte spela. Vi står redo med datorer och blanketter när ni kommer fram till Lycksele! Ni kan även kontakta ordförande Miriam eller vår stiftspedagog Jon om att starta upp lokalavdelningen eller uppdatera den. Vi finns på miriam.jakobsson@skululea.se och jon.falk@svenskakyrkan.se

Bucklan 2020 <---FOLDERN FÖR BISKOPENS BUCKLA